Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Epsilon Euskadi er igang med ny bil

Formel 1 
07/08/10 

Alt imens at det spansk-baserede team, Epsilon Euskadi, venter på om man bliver udvalgt til deltagelse i Formel 1 klassen, så er forberedelserne faktisk i fuld gang. I hvert fald kan teamet bekræfte at man er i gang med vindtunneltest af en skalamodel af den racer man vil deltage med - hvis man slipper gennem nåleøjet og bliver udvalgt. Det lykkedes ikke sidste år, men teamet prøver igen.
 

Epsilon Euskadi teamet som nok er mest kendt fra mindre Formel klasser og Le Mans, er i fuld gang med at udvikle deres egen Formel 1 racer. Håbet er selvfølgelig at man denne gang bliver udvalgt til at kunne deltage i Formel 1.

I hvert fald kan teamet bekræfte at man i sidste uge havde den første vindtunneltest af en skalamodel af den racer man håber på at kunne deltage med i næste sæson. Joan Villadelprat og Sergio Rinland som står i spidsen for teamet, håber på at i og med at 2 ansøgere har trukket sig, så er der ret stor chance for at Epsilon Euskadi bliver udvalgt denne gang.

Sergio Rinland som tidligere har arbejdet for blandt andet Williams, Brabham, Forti, Benetton, Sauber og Arrows teamene udtaler, at den første vindtunneltest forløb ganske godt. Designet er ifølge Sergio Rinland pænt avanceret, og man forventer sig meget af det.

Til gengæld vil teamet ikke bekræfte nogen kørere endnu. Man har selvfølgelig et antal emner på ønskesedlen, men man har ikke indledt jagten på kørere endnu. Sergio Rinland siger dog at han godt kunne tænke sig at landsmanden Esteban Gutierrez kommer til at køre for teamet, men indrømmer også at det er et personligt ønske.

Dons

Læs mere om:
  • Epsilon Euskadi
  •