Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Diverse Motorsport

Hornbæk så rødt!

Diverse 
30/07/10 

Jason Watt debuterede som kunstmaler
Ser frem til en ny travl weekend i SommerGalleri Walther i Hornbæk, hvor sidste weekend stod i de farlige røde farvers tegn.
Stor flot rød løber var rullet ud og gæsterne væltede ind, så det var lige før de røde lamper måtte ud.
 

Beundret blev de kæmpe røde St. Hans billeder inde i galleriet og det store telt var dekoreret i røde Ferrari farver, og som prikken over det berømte i, besatte de 2 knald røde Ferrarier 1. og 2. pladsen i det på storskærm direkte transmitterede Formel 1 løb fra Holckenheim. Tour de France´s afslutningen blev naturligvis også fuldt på ekstra opsat skærm.


(Foto: Torben Fassing)

Og Jason Watt svingede også den røde pensel i haven - med Anette Walther som festligt lærerinde.
Resultatet blev et flot billede som vil blive solgt på Laurtz.com til fordel for BørneCancerFonden sammen med andre spændende rekvisitter som f.eks. Jan Magnussens køredragt, handsker og racersko, Jan har tidligere været netop Formel 1 kører – er nu aktiv i de amerikanske Nascar racerløb.
Team Saxo Bank cykeltrøje med autografer af bl.a. Schleck brødrene og Jacob Fuglesang vil ligeledes være på auktionen.


(Foto: Torben Fassing)

Næste gæst skulle gerne være Mikkel Kessler, som også vil male et rødt billede samt signere blodrøde boksehandsker.

Den kommende weekend er der igen malerkurser i haven, hvor Anette Walther underviser i, hvordan man også kan bruge andre farver end rød.

Torben Fassing


Læs mere om:
  • Jason Watt
  •      ASETEK SIMSPORTS