Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

ALMS GT Class

Robertson Racing indsætter bil nummer 2

ALMS
GT Class 

28/07/10 

American Le Mans SeriesDet lille og ydmyge LMGT2 privat-team i American Le Mans Series, Robertson Racing, har besluttet sig for at indsætte en ekstra bil til finaleløbet i American Le Mans Series. Det er selvfølgelig Petit Le Mans der er tale om, og det køres næsten i Robertson Racings baghave, på Road Atlanta. Løbet er samtidigt en afdeling i den nye LMI Cup, så det må lige være stedet at debutere med 2 biler.
 

Robertson Racing, som drives primært af ægteparret, Andrea og David Robertson, har besluttet sig for og fundet midler til at indsætte bil nummer 2 i finaleløbet i ALMS serien på Road Atlanta. Det bliver første gang at det lille privatteam får mulighed for at indsætte bil nummer 2 i det hele taget i ALMS.


(Foto: Motorsporten.dk)

Idet man indsætter bil nummer 2, er det også besluttet at lave en lille kørerrokade. Bil #40 køres som vanligt at ægteparret, mens tredjekøreren David Murry flyttes over i den nye bil. Som ny tredjekører i #40 har man hyret Craig Stanton, som er en gennemrutineret GrandAM GT kører. De andre to kørere i den nye bil bliver Robert Bell som har kørt masser af GT2 løb og Anthony Lazzaro som mest har begået sig i CCWS og ICS serierne.


(Foto: Motorsporten.dk)

Den nye bil er i øjeblikket under opbygning og ventes klar i starten af september, så man kan nå at teste den inden det går løs på Road Atlanta. Finaleløbet på Road Atlanta afvikles i dagene fra den 29. september til 2. oktober, med de sædvanlige træningssessioner og kvalifikationer i dagene op til selve løbet.

Dons

Læs mere om:
  • Andrea Robertson
  • Anthony Lazzaro
  • Craig Stanton
  • David Murry
  • David Robertson
  • Robert Bell
  • Robertson Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS