Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KF2

Nicolaj Møller Madsen Europamester 2010!

KF2 
12/07/10 

Danmarks stortalent tog søndag eftermiddag titlen som Europa Mester 2010. Det skete på den belgiske bane Genk. Danskeren vandt suverænt finalen med 3 sekunder ned til nummer to som var den belgiske Sebastian Bailley
 

Danskeren havde en flot weekend i det belgiske og tingene flaskede sig perfekt fra start til slut, og sluttede søndag eftermiddag af med at skrive dansk historie.


(Foto: KSP)

- Det hele var bare perfekt i denne weekend. Min gokart kørte bare kanon godt, og jeg havde farten til at vinde det her. Mit team Energy Corse og min mekaniker Morten Løvdal har arbejdet rigtig hårdt og intenst for det her, og endelig lykkes det. Jeg er rigtig glad og stolt af at være den første danske Europa Mester i KF2, fortæller en lykkelig Nicolaj efter racet.

Finalen strakte sig over 23 lange omgange i ca 40 graders varme, og Nicolaj tog førringen allerede efter omkring femte omgang.

- Det var et rigtig hårdt løb. Konkurrencen har været sindssyg hård i denne weekend og jeg er stolt over at vinde over så dygtige kørere som der var med. Jeg havde lovet et Europamesterskab til min far i fødselsdagsgave - og det er jeg stolt af at kunne give ham, slutter Nicolaj af.

Det er første gang en dansker vinder EM I KF2-klassen, og det er første gang at det italienske Energy fabriksteam vinder et Europa mesterskab i klassen også.

Det bliver kun til et par dages afslapning inden turen går til den tyske bane Amphing, hvor det gælder næstsidste afdeling af det tyske mesterskab, som Nicolaj fører med 31 point.

Janni Storm
Nicolaj.eu


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •