Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Det er ingen skam at tabe til et bedre team

Danish Endurance
Championship 

01/07/10 

DEC - Danish Endurance ChampionshipSelvom teamejer Werner Wounlund ikke var tilstede ved præmieoverrækkelsen, for at modtage præmien som nummer 2 i klassen 0 til 1.600 kubik, var han godt klar over hvor det bar hen, da han forlod Padborg Park for at fejre sin 60 års fødselsdag på en golfbane i Sverige.
 


(Foto: WW-racing)

Efter præcis 2 timer og 48 min. blev Werner Wounlund skiftet ud i Saxo'en med nummer 101, så han kunne komme af sted, og han afleverede bilen på en generel 4. plads, og på en 2. plads i klassen, hvilket var et absolut tilfredsstillende resultat.

Den grønne Citroën C2 fra Havdrup var urørlig, og selvom WW-racing, endnu engang kørte med reservemotoren, fordi et svigtende lambdasignal i første løb, havde sendt den nybyggede racermotor tilbage til værkstedet, ville selv den og et særdeles velkørende sæt chauffører, ikke have kunnet pille ved Havdrup teamets suverænitet.


(Foto: WW-racing)

Det er ikke hver dag, at den mindste klasse placerer sig som henholdsvis nummer 3 og nummer 6 i det samlede regnskab. Det siger noget om, at man med seriøs forberedelse kommer rigtig langt, og om at der i ”den lille klasse” også godt kan blive kørt seriøst race, selvom det ikke drejer sig om Porscher, BMW'er eller andre højpotente racere.
I alle 6 timer bølgede racet frem og tilbage, og i alle timerne kæmpede David mod Goliath.

En overgang var ”den lille klasse” repræsenteret med 2 biler i top 3, og da de biler, der stadig var kørende, fik det ternede flag, kunne Bjørn Larsen fra WW-racing køre i mål på en generel 6. plads, og som nummer 2 i klasse 1, hvilket indbragte endnu 25 point, og udbyggede den samlede 2. plads i klassen, som teamet erobrede i sæsonens første løb.


(Foto: WW-racing)

En herlig raceweekend sluttede foråret, og der er forhåbentlig lagt op til race af samme høje klasse, når DEC bilerne mødes igen den 28. august til sæsonens 3. løb.

WW-racing


Læs mere om:
  • Bjørn Larsen
  • Dennis Wounlund
  • Ole Juhl
  • Werner Wounlund
  • ww-racing
  • Padborg Park
  • 26/06/10 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •