Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Jarno Trulli forsætter hos Lotus

Formel 1 
27/06/10 

- angiver selv en forlængelse til og med 2012
Der har flere gange været rejst tvivl om hvorvidt at Jarno Trulli vil forsætte karrieren hos det "nye" Lotus team. Det er for så vidt ikke officielt meddelt, men Jarno Trulli insisterer på overfor flere medier at han er hos Lotus teamet til udgangen af 2012.
 

Jarno Trullis karriere forsætter hos Lotus teamet indtil udgangen af 2012. Det er den meldingen som han har givet til flere medier omend at der ikke er kommet nogen officiel pressemeddelelse på det.

Flere har gættet på at Jarno Trulli ikke ville forsætte hos Lotus efter udgangen af denne sæson, angiveligt på grundlag af en slags præstationsklausul. Men det afviser Jarno Trulli som før nævnt.


Jarno Trulli lover at næste års bil er meget bedre
(Foto: Lotus Racing)

I stedet har han udtalt til flere medier at han med meget stor sandsynlighed forsætter til udgangen af 2012 ifølge den aftale der indgået. Som en af årsagerne til at forsætte angiver han, at godt nok er der den førnævnte klausul, men det blev ret hurtigt tydeligt at Lotus bilen var udviklet lidt for hurtigt, og at dette års model er et stort kompromis af rettelser, som man kun kan drage erfaringer fra.

Jarno Trulli bekræfter at der oprindeligt blev lavet en 3-årig aftale, og han har til hensigt at opfylde denne. Han siger også at fra og med næste år, vil man se at Lotus Racing vil blive bedre og bedre, og at dette års deltagelse har været og vil være hårdt arbejde.

Dons

Læs mere om:
  • Jarno Trulli
  • Lotus Racing
  •