Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - UK

I muren med 200 km/t.

Formel Ford - UK 
25/06/10 

Dennis Lind havde en voldsom afkørsel under weekendens løb i den britiske Formel Ford-serie
Den nykårede Eurocup-mester i Formel Ford, Dennis Lind, kører i år med i det britiske mesterskab, der er kendt som et af de absolut hårdeste Formel Ford-mesterskaber i verden. I den forgangne weekend deltog Roskilde-drengen i 9. og 10. afdeling af mesterskabet på Castle Combe, et par timers kørsel fra London.
 

Dennis så også ud til at kunne gentage de gode takter fra Eurocup-løbet på den hollandske Zandvoort-bane da han kørte ud til tidtagningen, men desværre nåede han blot fire omgange på banen før en uopmærksom modstander satte en effektiv stopper for danskeren.

"Jeg trak ud for at overhale en forankørende, men netop da mit forhjul havde passeret hans baghjul, satte han farten ned - og så var der ikke meget at gøre", fortæller Dennis, der blev sendt på en flyvetur baglæns ind i autoværnet med omkring 200 km/t. "Ved mødet med autoværnet var jeg så uheldig, at jeg pådrog mig en hjernerystelse og forstuvede mit ene knæ", husker Dennis.

Formel Ford-raceren blev hårdt medtaget ved afkørslen, hvor gearkassen blev revet af bilen. "Heldigvis har Fluid Motorsport Development nogle hurtige og effektive mekanikere på holdet, så jeg var ude at køre begge løb søndag", fortæller Dennis, der efter et lægetjek fik lov til at fortsætte sin deltagelse.

På trods af ømhed efter lørdagens spetakulære afkørsel lykkedes det at indkassere to 6. pladser i søndagens to løb, hvor udgangspunktet var henholdsvis 12. og 10. startplacering. "Ærligt, så kunne jeg godt mærke at kroppen ikke var helt på toppen, så jeg er yderst tilfreds med resultatet", siger Dennis, der mandag eftermiddag slet ikke var i tvivl om at han havde pådraget sig en hjernerystelse. "Jeg har det lidt som havde jeg været på druk i en uge og lige er vågnet op til Jordens største tømmermænd!", griner han.

De næste par dage skal spenderes på sofaen indtil hjernerystelsen og det ømme knæ har fortaget sig, og derefter skal teenageren i gang med træningen forud for sæsonens næste løb på Rockingham-banen den 18. juli.

Dennis Lind Presse

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Fluid Motorsport
  • Castle Combe
  •