Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Podie plads til Ib Kragh

DM Rally 
21/06/10 

Ikke siden han sad i Clioen, har Ib Kragh været på podiet til DM rally. Det ændrede sig i denne weekend, hvor Rally Centrum var i Rødekro.
 

DM 2, er det længste rally, 2010 sæsonen kan byde på. Ikke mindre end 190 km., fordelt på 10 prøver. Fredag kørtes 2x2 prøver, i alt ca. 60 km., bl.a. en del grus, hvilket gav en del problemer med støv.

"Vi havde forud for løbet, lavet nogle voldsomme ændringer på bilen. Vi har kun kørt med regnvejrs opsætning men satsede på at køre i tørt, her til DM 2," fortæller Ib, der var en af dem der blev fanget i støvet og tabte omkring 25 sekunder ved at være tvunget til at køre bag en langsommere bil, uden mulighed for at overhale. På en 26 km. lang prøve, var hele 19 biler i kørsel på samme tid.

Ib og Karsten, startede som bil nr. 12, men sluttede fredag aften, som nr. 6 i feltet. Afstanden til 5. pladsen var dog inden for rækkevidde, så den var målet for lørdagens, mere flade og hurtigere prøver. "Det gik rigtig fint om lørdagen. Vi måtte justere lidt tilbage på undervognen og lave en mellemting med hvad vi har kørt før og det nye, da jeg ikke helt stolede på bilen med det nye setup, men nu kører den fint. Har kørt som et urværk. Desværre får både Christian Jensen og Martin Johansen problemer og falder tilbage, men det gjorde jo plads for os og jeg er rigtig glad for igen at kunne stå på podiet, som 3´er. Det er lidt for længe siden sidst," slutter en tilfreds Ib Kragh. Foran ham lå Karl Åge Jensen som nr. 2 og Michael Pedersen som 1´er.

Med minderne om et godt og fungerende motorløb i det sønder og vestjyske, holdes der nu sommerferie indtil d. 13/8-10, hvor der igen er Rally Show i Fårvang. Den dato er helt speciel for Ib, så hvad mon der sker der.

IK Rally Racing

Læs mere om:
 • Ib Kragh
 • IK Rally Racing
 • Skærbæk rallyprøver
 • 18/06/10 - Skærbæk rallyprøver - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS