Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

MC sport

Robbin Harms instruktør på "Knutten"

MC sport 
23/06/10 

For kort tid siden i begyndelsen af juni var der atter arrangement på Ring Knutstorp i det Nordvestskånske med Racingsevents.dk.
 

Foretagendet der hører hjemme i Rønnede på Sjælland er et firma der leverer dels en oplevelse, men også kurser med kyndig instruktion i det at køre en road racing motorcykel på en racerbane. Noget der samtidigt giver kursisterne en god viden om håndteringen af deres egen gademaskine. Nogle af Danmarks mest erfarne road racing kørere på konkurrenceniveau er instruktører ved disse arrangementer, hvilket skaber den største tryghed for kursisterne.


Maskinerne klar til dagens kursister
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

Konceptet er på ingen måde minimalistisk, men derimod et særdeles eksklusivt produkt der henvender sig både til virksomheder og private. Således er der nemlig maksimalt seks kørere pr. kursus og én instruktør pr. to kørere, hvilket giver en oplevelse af en meget personlig instruktion for den enkelte kursist.


Robbin Harms på en af motorcyklerne
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

Kurserne er såkaldte ”kom-som-du-er” arrangementer hvor alt udstyr stiles til rådighed. Det vil sige at køredragt, hjelm, støvler o.s.v. er klart når kursusdeltagerne ankommer til den bane hvor det pågældende kursus afholdes. Oven i dette er der fuld forplejning dagen igennem, så kursisterne kun behøver at koncentrere sig om at suge viden til sig når der køres, instrueres og evalueres.


Alt udstyr indgår i kurset
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

Banerne der anvendes strækker sig fra Jerez i Spanien til Mantorp Park i Sverige, med banerne Lausotzring, Oschersleben , Ring Knutstorp og Anderstorp Raceway ind imellem.


Tommy H. Galskjær
Pressechef
Racingevents.dk

Tommy Hostrup Galskjær

Læs mere om:
  • Robbin Harms
  • Harms Benjan Racing
  • Ring Knutstorp
  •      ASETEK SIMSPORTS