Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC sport

1. afdeling af DM Super Bike og Super Sport 600

MC sport 
17/06/10 

- på Jyllandsringen
Jyllandsringen ligger bane til første afdeling af DM serien for Super Bike og Super Sport 600 i den kommende weekend sammen med DTC og de øvrige bilklasser samt klassiske motorcykler. Teamet deltager med den forsvarende mester Steven Tirsgaard i Super Bike serien og Simon Tirsgaard i Super Sport 600 serien.
 

Det bliver rigtig spændende for 17 årige Simon Tirsgaard, der for første gang skal deltage i Super Sport 600 serien med de voksne drenge. Tidligere har han deltaget i Rookie 600 klassen, men det her bliver noget helt andet.


(Foto: Martin Speed of Light / TH Motorsport)

Steven Tirsgaard vandt i 2009 både Super Challenge serien og DM for de store Super Bike maskiner. Steven siger op til løbene: ” Jeg glæder mig virkelig meget til weekendens løb, og min Honda Super Bike maskine har lige været hos FV Motor ved Finn Villadsen for at få lavet de sidste finjusteringer og indstillinger, og det ser meget lovende ud” slutter Steven.

Der køres også klassisk motorcykel race i denne weekend samt Rookie 1000 og 600 sammen med alle de øvrige motorcykel- og bilklasser.


(Foto: Martin Speed of Light / TH Motorsport)

Der køres tidtagning lørdag kl. 09.05 og igen kl. 13.30. Der køres et sprintløb over 8 omgange kl. 17.00 lørdag samt 2 løb søndag henholdsvis kl. 10.25 og kl. 14.55.

Martin Speed of Light
TH Motorsport


Læs mere om:
  • Steven Tirsgaard
  • TH Motorsport / Martin – Speed of Light
  • Jyllandsringen
  •