Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Med fuld fart tilbage på asfalten

Special Saloon 
17/06/10 

Efter en månedlang pause er Bel-Ray SSC Challenge tilbage på asfalten, når Juniløbet køres på FDM Jyllandsringen i den kommende weekend.
Mens DTC-feltet har været på weekendtur til Göteborgs havn, har kørerne i Bel-Ray SSC Challenge haft rig lejlighed til at finjustere bilerne og gøre sig klar til weekendens løb.
 

Blandt andet har Christian Vejby fået skiftet den bærearm, der knækkede og ødelagde en god duel med Jakob Borum på Padborg Park, ligesom Nils Davidsen også har fået liv i sin Peugeot 306 igen.


Efter en sjælden defekt er Christian Vejby klar til atter at tage kampen op i SS2.
(Foto: Gripping Media)

Andreas Kjærgaard og den smukke Porsche 948 bliver endnu en gang at finde på banen, og der er for alvor sket noget med bilen i denne sæson. På Padborg Park lød den ikke kun godt; den var markant hurtigere end ved tidligere lejligheder. Noget tyder på at Andreas har fået afstemt hele bilen til at køre hurtigt.

I SP4-klassen kommer Andreas Kjærgaard til at få selskab af Dennis Holbæk og den gule Aquila CR-1 samt Jørgen Hansen og den Kermit-grønne Renault Megane Trophy. Gamle Hansen kæmper stadig en kamp med - eller mod - det grønne fartmonster, men det er tydeligt for de fleste at alderspræsidenten begynder at køre hurtigere og hurtigere.

Frankie Jørgensen, der har kørt en del DEC-løb i VW Lupo, stiller i weekenden op med en Audi A3 1,8T i SS3-klassen, hvor han kommer i konkurrence med mesterskabsførende Claus Christensen samt Chris Poulsen og Niels Høiby.


Frankie Jørgensen har tidligere kørt DEC i en VW Lupo – nu gælder det SSC i en Audi.
(Foto: Gripping Media)

Med Michael Klostermann som frontrunner er SS2-klassen weekendens største. Den lange racerkører havde store vanskeligheder i det regnfulde løb på Padborg Park, hvor BMW'en nærmest sejlede rundt på banen. I denne weekend lover metereologerne - indtil videre - solskin over Resenbro, så den potente BMW bliver svær at fange for Jakob Borum, Christian Vejby og Nils Davidsen. Også Hans Elnegaard er at finde i SS2-klassen, endnu en gang i hans Renault Megane Coupe.


Høiby og den blå-orange Volvo S60 er fast inventar i Bel-Ray SSC Challenge.
(Foto: Gripping Media)

Selvom der ikke er overvældende mange deltagere til weekendens afdelinger af Bel-Ray SSC Challenge, skal der nok blive smæk for skillingen.

Bel-Ray SSC Challenge

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Christian Vejby
  • Niels Høiby
  • Jyllandsringen
  • 20/06/10 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •