Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Martin Johansen går efter podiet ved DM 2

DM Rally 
14/06/10 

Anden afdeling af DM serien i rally afvikles 18. – 19. juni med 4 prøver fredag aften den 18. i Rødekro og 6 prøver lørdag den 19. i Skærbæk ved Tønder.
Løbet har en totallængde på ca. 190 km. prøver og det er meget langt efter danske forhold og samtidigt byder løbet på en del grusveje, også uvant for DM feltet.
 

Martin Johansen fik en fjerdeplads generelt ved første afdeling og håber at kunne lægge ud i samme tempo som han sluttede sidste gang. Efter lidt begyndervanskeligheder i den nye bil lykkedes det os på de sidste prøver at køre tider der lå tæt på de hurtigste siger Martin Johansen. CVi håber derfor at vi kan starte i samme tempo som vi sluttede sidste gang, det vil sige i top 3-4 på prøverne og en slutplacering i top 3. Samtidigt byder løbet på prøvelængder på mellem 25 og 30 km, hvilket kun få kørere i feltet har kørt før, men som vi har kørt de 2 gange vi har deltaget i VM løbet Rallye Deutchland og det giver måske en lille fordel?" - slutter Martin Johansen.


(Foto: Finn Bojer / Rallyinfo.dk)

Løbet starter i Rødekro den 18. juni kl. 16 og ved natpausen flytter feltet til Skærbæk hvor første bil starter igen fra gågaden i Skærbæk kl. 09.00.

Løbet kan følges online på vores hjemmeside:
www.martinjohansen.net

Martin Johansen Rally Sport


Læs mere om:
 • Martin Johansen
 • Skærbæk rallyprøver
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS