Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

MLFmotorsport's rapport fra DM4 på Ring Djursland

Rallycross - DM 
10/06/10 

Efter vi hentede Per Madsen’s Peugoet 206 i starten af januar, og brugte næsten et halvt år på at bygge den om til vores Peugeot 206 super 1600 i division 1A trim, kom dagen for vores først test, DM 4 på Ring Djursland.
Raceren havde praktisk talt ikke kørt andet, end rundt om værkstedet, og op på traileren dagen før. Her skulle Mike L. Frederiksen vise, at alle de timer der er brugt på bilen, var brugt rigtigt.
 

Efter de tre indledende heats, hvor tiderne blev bedre og bedre, blev det til startplacering 3 i B finalen.


(Foto: MLFmotorsport)

Efter starten lå vi 2'er efter det første sving. Men på grund af manglende servo, røg Peugeot'en af banen, hvor der så kom tre konkurenter forbi.
Derefter blev det til to overhalinger, hvor vi så endte på en 3. plads i B finalen, samt en sammenlagt 9 plads.
Så alt i alt en ok første test, så nu skal vi hjem og have gjort Peugeot Klar til næste Dm løb.

MLFmotorsport takker dem, som har gjort dette muligt, især vores sponsorer Sæby Radio / TV Service, Maskinmester Foreningen og Krogh Andersen skilte & reklame. Samt alle dem der har hjulpet til.

MLFmotorsport


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 06/06/10 - Ring Djursland - Rallycross - DM - DM
  •