Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Team Telesikring er gået i samarbejde med Alternative Engineering

Danish
Touringcar
Challenge 

02/06/10 

I går blev det offentliggjort, at den ene af de to hidtidige parter i Team Telesikring Bauhaus’ BMW 320si E90, Jan Magnussen, England, skal køre en Chevrolet Lacetti resten af sæsonen med virkning fra lørdagens Göteborg City Race. Men Casper Elgaard, Århus, fortsætter bag rattet af en BMW.
 

”Telesikring har indgået en aftale med Casper Elgaard, og den holder vi naturligvis,” siger Ejgil Egsgaard fra Telesikring i en pressemeddelelse. ”Bilerne står nu hos vores nye samarbejdspartner, Alternative Engineering, der har mange års erfaring med at bygge racerbiler og som operatør for racingteams. Så Team Telesikring Racing er klar til start, når man lørdag afvikler årets tredje DTC-afdeling som et gadeløb i Göteborg.”


(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Fra Telesikrings side er man overrasket over det brud, det er kommet til.
”Jeg er dybt forundret over fremgangsmåden,” siger Ejgil Egsgaard. ”Telesikring har som Danmarks største operatør forstand på sikringssystemer, og jeg indledte et samarbejde med Perfection, fordi de hævdede at være topprofessionelle inden for motorsport, og fordi de vandt DTC-serien i fjor. Samtidig havde de Jan Magnussen, og da jeg fik mulighed for at supplere med Casper Elgaard, øjnede jeg en enestående mulighed for at skabe et dream team inden for dansk motorsport.”

De to biler, der først på året havde base hos Perfection Racing ved Odense, befinder sig nu hos Alternative Engineering i Slangerup, der indsatte Robert Schlünssen, Tyskland, ved premieren i Scandinavian Touring Car Cup, som han vandt.

”De giver den en skalle på værkstedet og er ved at gennemgå de to biler fra Telesikring,” siger Thomas Bach fra Alternative Engineering. ”Allerede nu tør jeg godt sige, at vi har den ene superklar og fuldt ud konkurrencedygtig, så Casper Elgaard kører i Sverige i den kommende weekend.”

”Jeg har aldrig tidligere ødelagt en motor og har kun gode erfaringer med BMW, og så ryger der to motorer i løbet af to løb,” siger Casper Elgaard om situationen. ”Jeg er sikker på, at det bliver en rigtig god konstellation med Telesikring og Alternative Engineering. Der findes vist ingen herhjemme, der har mere forstand på denne type BMW-racere end Alternative, så jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet.”

Morten Alstrup


Læs mere om:
 • Casper Elgaard
 • Team Telesikring Racing
 • Göteborg (gadeløb)
 • 05/06/10 - Göteborg (gadeløb) - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her