Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

KEO Racing klar med 5 biler

Formula Renault
2.0 NEC 

31/05/10 

- til 3 afd. af NECuppen i Formula Renault
Når der i den kommende weekend køres 3 afd. af dette års NECup (North European Cup) på den hollandske bane Zandvoort, stiller det danske team KEO Racing til start med 5 biler.
 

KEO Racing her haft en rigtig god start på denne sæson og har indtaget 1 pladsen i det samlede mesterskab i begge klasser, Formula Renault 2.0 som er for de nye modeller der er blevet lanceret til sæsonen 2010 og klassen Formula Renault 2000 som er for den gamle generation biler fra 2009 og der før.


Ludwig Ghidi.
(Foto: KEO Racing)

I klassen for de nye biler deltager teamets faste kører Ludwig Ghidi (Belgien), Ludwig har med 2 sejre og 2 top 5 placeringer lagt sig i spidsen for mesterskabet med 33 points forspring til køreren på anden pladsen.
Teamets anden bil i denne klasse køres i denne weekend af hollandske Kelvin Snoeks, Kelvin der tidligere har kørt 2 sæsoner i Formula Renault og haft sine bedste resultater på netop Zandvoort banen, Kelvin kører i denne sæson Formel 2.


Dear Shilling.
(Foto: KEO Racing)

I klassen med de ældre biler deltager de to danske kører Dear og Daniel Schilling samt amerikaneren Robert Siska for KEO Racing. Dear og Daniel har haft en rigtig god start på i deres første sæson i NECuppen, hvor Dear ligger på 1. pladsen og Daniel på 3. pladsen efter de første 2 afdelinger, Robert Siska deltager for hans vedkommende i sæsonens andet løb da han ikke var med til det første løb på Hockenheim.

KEO Racing presse


Læs mere om:
  • Daniel Schilling
  • Dear Schilling
  • Kelvin Snoeks
  • Ludwig Ghidi
  • KEO Racing
  • Zandvoort
  • 06/06/10 - Zandvoort - Formula Renault 2.0 NEC
  •