Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am GT Class

Magnussen syg, Ronnie Bremer afløser i USA

Grand Am
GT Class 

30/05/10 

Ronnie skal køre Grand - Am Series for Stevenson Motorsport i bil nummer 97 en Chevrolet Camaro GT.R allerede nu på mandag den 31. maj. Magnussen er syg og kan derfor ikke køre mandagens løb på Lime Rock Park banen der ligger tæt ved New York. Der var i forvejen lavet aftale om at Ronnie skulle afløse Jan Magnussen i næste weekends løb den 5. - 6. juni på Watkins Glen da han var forhindret.
 

Jan Magnussen har fået konstateret nyresten og er haste opereret i 2 omgange på et hospital i USA, Jan Kaiser, Jans pressemand siger:
"Når Jan har så ondt at han ikke kan køre racerbil, så er den helt gal og det har virkelig gjort ondt, men Jan er i gode hænder derovre, pt. ligger han på opvågningen så jeg venter spændt på nyt, men som sagt han er i gode hænder, så det skal nok gå som det skal."

Da det er i sidste øjeblik og Ronnie først kan få et fly til USA søndag bliver der ingen test tid overhovedet så Ronnie må sætte sig i en bil han aldrig har kørt før på en bane som han heller ikke har kørt på før, men det har Ronnie jo prøvet mange før, så det er næsten som det plejer at være.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Ronnie Bremer
  • Stevenson Motorsports
  • Lime Rock
  •      D4 Enterprise Solutions