Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Vettel drømmer om Ferrari

Formel 1 
25/05/10 

Den tyske Formel 1 kører Sebastian Vettel, drømmer om en skønne dag, at kunne sætte sig i en af Ferrari’s røde racere. Det 22-årige ”wunderkind” er for tiden en af mange Formel 1 kørere, som spås en fremtid hos det italienske storteam
 

Sebastian Vettel har siden sin debut i det amerikanske Grand Prix på Indianapolis banen i 2007 lignet en kommende verdensstjerne i Formel 1. Tyskeren, der gjorde sit indtog i motorsportens kongeklasse for BMW-Sauber teamet har i bare 49 Formel 1 løb, vist at han er en af fremtidens stjernekørere i sporten.

Således har Vettel og Red Bull Racing været altdominerende i denne sæsons første 6 løb. Vettel, der dog må finde sig i at dele VM føringen med sin australske holdkammerat Mark Webber, rygtes af flere internationale medier en fremtid hos Ferrari ved siden af den spanske dobbelte verdensmester, Fernando Alonso.

”Ferrari er ikke som de andre teams. Ferrari er noget helt specielt. Nogle af de andre top teams har også stor historisk betydning, men intet i sammenligning med Ferrari”, siger den 22-årige Vettel, der indtil videre har kørt 6 sejre hjem i sin Formel 1 karriere.


Sebastian Vettel drømmer om en fremtid hos Ferrari
(Foto: redbull-media_getty-images)

Udover Sebastian Vettel har også Renault’s polske kører, Robert Kubica, og Vettel’s holdkammerat hos Red Bull Racing, australske Mark Webber været sat i forbindelse med Ferrari teamet fra næste sæson af.

Webber’s kontrakt med Red Bull udløber efter denne sæson. Australske Webber, der har vundet de 2 seneste Grand Prix løb i overbevisende stil, har eftersigende ikke travlt med at underskrive endnu en kontrakt med sin nuværende arbejdsgiver

Modsat sin holdkammerat, er Vettel også forpligtet til at køre for den østrigske røde tyr til næste sæson. Red Bull teamet står dog efterhånden med stærke kort på hånden, når det skal forhandle nye kørerkontrakter i hus.

”Vi tror fuldt ud på begge vores kørere, og vi er allerede nu begyndt så småt, at forhandle med dem om deres fremtid hos Red Bull”, siger teamets rådgiver Helmuth Marko.

”På den anden side, så er Red Bull blevet en magtfaktor i Formel 1, og vi skal ikke længere ud og tigge kørere om at skrive under på en kontrakt”, afslutter Marko med en lille henvisning til, at Red Bull bilerne i år har været markant bedre end McLaren, Ferrari og Mercedes racerne.

Sædet ved siden af Fernando Alonso hos Ferrari, har den seneste tid været særdeles varmt. Den tilbagevendende Felipe Massa har siden sin ulykke i Ungarn sidste år, ikke helt formået at levere samme præstation som Alonso i den anden Ferrari.
Massa sættes derfor i forbindelse med et andet team til næste sæson. De seneste rygter lyder på, at den uheldige brasilianer kan være at finde hos Renault teamet, skulle Robert Kubica lande hos Ferrari i 2011.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Felipe Massa
  • Mark Webber
  • Robert Kubica
  • Sebastian Vettel
  • Red Bull Racing
  • Scuderia Ferrari
  •      ASETEK SIMSPORTS