Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Mikkel C. Johansen bragte sig i front med to sejre

Formel Ford - DK 
11/05/10 

Den vestsjællandske racerkører gjorde rent bord i Formel Ford på Ring Djursland
Mikkel C. Johansen, Slagelse, er den nye kører i front af tabellen for Formel Ford. Det er status efter anden runde af Danmarksmesterskabet for klassen, der i weekenden blev kørt på Ring Djursland. Her havde den vestsjællandske racerkører sin hidtil bedste løbsweekend i Formel Ford-klassen, hvor han scorede alle de point, han kunne erobre, og det sikrede ham den foreløbige førsteplads i mesterskabet.
 

Mikkel C. Johansen var hurtigste mand i tidtagningen, og i ingen af de to løb, der blev kørt på banen, var der nogen af konkurrenterne, som var i stand til at følge ham. Hans forspring til Elliot Winther, Roskilde, blev således på henholdsvis 28 og 20 sekunder i de to løb.


Konkurrenterne kunne ikke indhente Mikkel C Johansen, da anden afdeling af Danmarksmesterskabet blev kørt på Ring Djursland. Slagelse-køreren vandt begge heats, scorede maksimumpoints og overtog førstepladsen i mesterskabet.
(Foto: Morten Alstrup)

Specielt det første af weekendens to løb blev kørt under vanskelige forhold for kørerne, for det var første gang, at deltagerne skulle køre på deres nye Dunlop-regnvejrsdæk under en løbssituation, hvilket for nogen var noget af en udfordring.

Martin Lumholt, Jyllinge, pressede således sin Aquila til det yderste, og det resulterede i, at han ikke mindre end fire gange spandt om sin egen akse, hvorfor han sluttede dette løb en omgang efter vinderen. Martin Lumholt fik dog et plaster på såret, da han i søndagens løb sikrede sig sin første pokal som Formel Ford-kører, da han blev treer foran teamkammeraten Kean Kristensen, Herlev.

Stillingen i Danmarksmesterskabet for Formel Ford:

Plac. Kører Mærke Point
1 Mikkel C. Johansen Van Diemen-Duratec 71
2 Kean Kristensen Aquila-Duratec 63
3 Elliot Winther Mygale-Duratec 51
4 Niels-Ejnar Rytter Ray-Duratec 47
5 Jesper K. Egebart Ray-Duratec 42
6 Martin Lumholt Aquila-Duratec 40
7 Christina Nielsen Aquila-Duratec 39
8 Thomas Lund Van Diemen-Duratec 11

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jens Elliot Winther
  • Kean Kristensen
  • Martin Lumholt
  • Mikkel C. Johansen
  • Ring Djursland
  • 09/05/10 - Ring Djursland - Formel Ford - DK - DM
  •