Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Flot 2. løb for danskerne på Sachsenring

Formel 3 DE 
09/05/10 

De 2 danskere i ATS formel 3 serien fik en meget fin afslutning på en hård weekends løb på Sachsenring i det sydøstlige Tyskland.
 

I 2. løb søndag sluttede Kevin Magnussen med en 3.plads og Marco Sørensen blev, som bedste Brandl-racing og Mercedes motoriseret kører, en sikker nummer 4. Fremragende kørt af begge rookies på denne vanskelige bane, der virkelig sorterer de rigtig gode kørere fra de gennemsnitlige talenter.

Resultaterne idag betyder at Kevin Magnussen stadig er med i top 3 samlet i mesterskabet med 28 point, mens Marco er rykket op på en 6.plads samlet med sine 9 indkørte point, og dermed er han foran sin holdkammerat, Marcus Pommer, der allerede kørte Formel 3 ATS serien i 2009.


Marco Sørensen
(Foto: Brandl Racing)

Virkelig godt kommet igen af Marco, der i løb 1 lørdag måtte starte allerbagerst i feltet med 21 kørere efter hans racer nægtede at starte op til opvarmningsrunden. Han kørte sig lørdag op til 7.pladsen, men udgik 2 omgange før slut med atter en ærgerlig teknisk defekt. Idag var der heldigvis ingen tekniske problemer.

Næste løbsweekend er på Hockenheim om 3 uger , hvor racerne med Mercedes motorer måske har en smule fordel med de lange højhastigheds strækninger, modsat de 2 første baner der er kørt på i år, der har været mere snirklede og favoriseret VW motorerne noget.

Søren Christensen


Læs mere om:
  • Sachsenring
  • 09/05/10 - Sachsenring - Formel 3 DE
  •