Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Robert Kubica på vej til Ferrari

Formel 1 
08/05/10 

Rygtebørsen i Barcelona er på sit højeste indeks i dag. De seneste forlydender, lyder på, at Renault’s Robert Kubica kan være på vej til at skifte team, og det er allerede fra næste sæson. Den hurtige polak rygtes til Ferrari fra 2011 ved siden af den dobbelte spanske verdensmester Fernando Alonso.
 

Ifølge rygterne fra det spanske Grand Prix, har polske Robert Kubica underskrevet en forhåndsaftale med Ferrari teamet gældende indtil 15. juli. Bliver Ferrari og Kubica enige om en kontrakt inden denne dato, er polakken bundet til Ferrari teamet fra næste sæson af.

Alt dette, sker på bekostning af Felipe Massa. Massa, der sidste år, kom slemt til skade ved kvalifikationen i det ungarske Grand Prix, har siden sit comeback ikke formået at følge med sin nye spanske holdkammerat. Trods, at det er tidligt i sæsonen, har Massa’s manglende formstyrke fået advarselslamperne til at lyse rødt, i Ferrari’s hovedkvarter.

Således har Alonso efter sæsonens første 4 løb, allerede vundet 1 sejr, og scoret 49 point og ligger nummer 3 i den samlede stilling.
Felipe Massa derimod, har efter sæsonens første 4 løb, scoret 41 point, men i forhold til Alonso, har Massa langt fra vist den samme fremragende kørsel.
Det er specielt løbet i Kina, der for alvor har sat et spørgsmålstegn ved den brasilianske køres jobsikkerhed hos Ferrari. Ferrari er langt fra tilfredse, med den måde, Massa ”lod” Alonso overhale ham ved pit indkørslen. Overhalingen, ses ifølge rygter, af Ferrari, som et sikkert tegn, på at Massa langt fra, er den samme top kører som han var før sin ulykke i Ungarn i fjor.


Ifølge rygterne, kan Felipe Massa, godt se sig om efter en ny arbejdsgiver efter denne sæson
(Foto: ferrari-media)

Robert Kubica, anses af mange som en kommende verdensstjerne. Renault køreren er en af Formel 1 feltets hurtigste mænd, og samtidig er han en teamplayer, noget der formentlig vækker minder om de gyldne Michael Schumacher dage hos Ferrari’s ledelse.

Hverken Felipa Massa, eller Robert Kubica har ønsket at kommentere rygterne, Kubica’s eneste kommentar til emnet har været, at han er fuldt ud fokuseret på denne sæson, og ikke tænker på næste år. Men hvem, ville også gøre det, hvis man allerede nu havde skrevet kontrakt med Ferrari?

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Felipe Massa
  • Fernando Alonso
  • Robert Kubica
  •