Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Nelson Piquet jr. sikret 3 løb mere

NASCAR 
24/04/10 

Nelson Piquet jr. har tilsyneladende så småt fået gang i sin karriere i USA. Han har hidtil deltaget i 3 løb i NASCAR Truck serien, og han har nu sikret sig aftale om yderligere 3 løb. De første løb han kørte var på Daytona, ligesom han også i ARCA regi har kørt to løb. Det ene løb var også på Daytona, det andet i Texas.
 

Yderligere 3 løb til Nelson Piquet jr. i USA. Det er resultatet af hans første optrædender i NASCAR Truck serien og i den mindre ARCA serie. De første tre løb han har kørt, har overbevist teamchef Billy Ballew fra Billy Ballew Motorsports om at Nelson Piquet jr. skal have flere løb.

Blandt andet sjettepladsen i hans første løb i Daytona har været medvirkende til at sikre en aftale om flere løb. De næste løb Nelson Piquet jr. skal deltage er i Charlotte d. 21 maj, Texas d. 4 juni og i Michigan d, 12 juni. Herefter vil man igen evaluere på Nelson Piquet jr. I forbindelse med det sidste af de nævnte løb i Michigan, skal Nelson Piquet jr. også køre i ARCA serien. Dog for et andet team.

Dons

Læs mere om:
  • Nelson Piquet Jr.
  •