Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

24 timers Le Mans på Eurosport

Le Mans 
22/04/10 

Le MansSportskanalen Eurosport har offentliggjort at kanalen vil dække alle 24 timer af det berømte 24 timers Le Mans løb. Og ikke nok med det, kanalen vil også i et vist omfang dække træningen om onsdagen inden, ligesom også kvalifikationen om torsdagen vil blive dækket. Dog er det endnu ikke oplyst i hvor stort et omfang.
 

For de motorsportsinteresserede som ikke har mulighed for at være på Le Mans til 24 timers løbet, så er der godt nyt fra Eurosport. Den store sportskanal vil dække alle 24 timer af løbet samt en del af den forudgående træning om onsdagen d. 9 juni, samt selve kvalifikationen torsdag d. 10 juni.


Vi kan glæde os til at se Audi R12 Plus og forhåbentligt med Tom K.
(Foto: Audi Sport)

Hvordan den endelige programflade kommer til at se ud, er endnu uoplyst, men vil ganske givet blive delt mellem de to Eurosport kanaler. Og endelig så er der også Eurosport player, hvis man vil gøre brug af sin pc.


Peugeot vil gerne genvinde løbet med den flotte 908 model
(Foto: Motorsporten.dk)

Eurosport oplyser også at i ugen op til løbet, vil der være forskellige previews programmer som optakt, og endelig vil løbet for første gang også være mulig at se i HD kvalitet.

Som en appetitvækker så bliver det kommende LMS løb på Spa-Franchorchamps banen i Belgien også sendt live. Hvor stor en del af dette løb der bliver sendt live, er dog heller ikke endnu fastsat. Men alt i alt en god nyhed for fans af Le Mans løbet.

Dons

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 12/06/10 - Le Mans - Le Mans
  •