Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Michael Schumacher alligevel med i GPDA

Formel 1 
15/04/10 

Trods tidligere at have sagt nej til at indlemme sig i Formel 1 kørernes egen forening, GPDA, så har Michael Schumacher alligevel bestemt sig for at melde sig ind. Før sin pause, var Michael Schumacher et af de mest fremtrædende medlemmer af GPDA, og havde ofte møder med selvfølgelig kørerne, men også FIA og FOM, hvor diverse ønsker og krav om forhold og sikkerhed blev drøftet. Man skal dog ikke vente at Michael Schumacher igen tager den rolle.
 

Da Michael Schumacher vendte tilbage til Formel 1, var der mange der så ham genindtræde i GPDA. Men det afviste han i første omgang blandt andet med begrundelsen at han i tre år havde stået i spidsen for GPDA og havde været langvartigt medlem. Michael Schumacher sagde også på daværende tidspunkt at han ikke havde skrevet nogen langtidskontrakt, og at det derfor ikke var så interessant at være med.


Michael Schumacher
(Foto: Mercedes GP)

Men flere kørere har haft samtaler med Michael Schumacher, heriblandt Felipe Massa som nu er med i bestyrelsen i GPDA. Michael Schumacher har efterfølgende meldt sig ind i GPDA igen, men udtaler at han ikke ønsker på nogen måde at involvere sig i gruppens arbejde, kun at han ønsker at være almindeligt medlem af GPDA. GPDAs bestyrelse ser forøvrigt sådan ud at Nick Heidfeld fungerer som formand, mens Sebastian Vettel og førnævnte Felipe Massa udgør resten af den ledende del af GPDA.

Dons

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Mercedes GP
  •