Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Honda-duo stiller op

Danish
Touringcar
Challenge 

13/04/10 

Hartmann Honda Racing har meldt sin ankomst
Et af topteamene fra de seneste sæsoner i Danish Touringcar Championship har nu meldt sin ankomst til årets løb. Det er Hartmann Honda Racing, som stiller op med samme duo, som da holdet i slutningen af sidste måned tog hul på sin 2010-sæson på Braga-banen i Portugal.
 


James Thompson.
(Foto: FIA ETCC)

Det er sidste års treer i DTC-mesterskab og regerende Europa Cup-vinder James Thompson, England, der skal køre den Honda Accord Euro-R, som han helt frem til DM-Finalen sidste efterår første Danish Touringcar Championship med, indtil han måtte blive væk fra de to sidste afdelinger grundet andre forpligtelser i Australien.


Tomas Engström.
(Foto: FIA ETCC)

Den anden Honda Accord Euro-R skal køres af Tomas Engström, Sverige, der er i år er ny i Hartmann Honda Racing-regi, men som ikke er ubekendt med den japanske standardvogn. Svenskeren har således i en årrække deltaget med en Honda Accord i eget regi i Swedish Touring Car Championship.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • James Thompson
  • Tomas Engström
  • Hartmann Racing
  •