Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Red Bull Racing kørere evalueres

Formel 1 
13/04/10 

Red Bull Racing vil evaluere 3 af deres 4 Grand Prix kørere lidt senere på sæsonen. Når vi her nævner 4 kørere er det fordi at Toro Rosso kørerne i Red Bull Racing regi tæller med i denne evaluering. Sebastian Vettel er på forhånd udelukket fra evaluering ifølge Red Bulls egne udtalelser til en schweitzisk avis. Det betyder evaluering af Mark Webber, Sebastien Buemi og Jaime Alguersuari. Ikke alle behøver være i farezonen for at ryge ud.
 

Præstationerne i de kommende Grand Prixer kan blive afgørende for om sæderne der i øjeblikket tilhører Mark Webber hos Red Bull Racing og Sebastien Buemi og Jaime Alguersuari hos Scuderia Toro Rosso, forsat vil tilhøre de 3 kørere efter denne sæson. Ifølge flere schweitziske aviser vil Red Bull Racing senere på sæsonen evaluere disse 3 kørere.

Helmut Marko og Dietrich Mateschitz skal afgøre hvem der kan forsætte hos Red Bulls 2 teams, og præstationerne i de kommende Grand Prixer kan derfor blive afgørende for et forsat sæde hos et af de to teams. De to herrer vil i øjeblikket ikke lave en decideret rangering af kørerne, men der bliver holdt øje med især de to Toro Rosso kørere. Sebastien Buemi har generelt klaret sig bedst, men Jaime Alguersuari er for alvor begyndt at røre på sig. Senest med en niendeplads i Malaysia og dermed 2 points på kontoen. Jaime Alguersuari fører det indbyrdes regnskab når det gælder points. Noget andet er hvordan de to absolut bestemmende herrer vurderer den generelle indsats. Jaime Alguersuari er dog handicappet af at han endnu ikke har kørt på alle Grand Prixer baner, hvilket Sebastien Buemi har.

I kulisserne tales der om at give et af de to Toro Rosso sæder til den ene af testkørerne, australieren Daniel Ricciardo, som har udvist gode takter i de kørsler han har været involveret i. Kimi Raikkonen spøger også i horisonten, men endnu dog nok mest på rygteplan.

Dons

Læs mere om:
  • Jaime Alguersuari
  • Mark Webber
  • Sebastian Vettel
  • Sébastien Buemi
  • Red Bull Racing
  • Scuderia Toro Rosso
  •