Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

Coulthard kører DTM

DTM 
03/04/10 

DTMEfter flere ugers spekulation er det nu sikkert at den tidligere Formel 1-kører, David Coulthard skal deltage i DTM i 2010. Skotten skal køre for Mercedes, som han igennem flere år jo var ansat hos i sin tid hos McLaren.
 

Den skotske kører har testet for Mercedes, og skal i første omgang køre i en ældre Mercedes fra 2008. Han indsættes som kører i Mücke teamet. Han erkender at han i 2009 ikke rigtig var interesseret i at køre race, men at det sidst på sæsonen begyndte at trække i ham. "Det førte til en test for Mercedes, som har ført til beslutningen om at jeg sideløbende med mit arbejde for BBC kører race i DTM," siger han. Coulthard er BBCs faste ekspertkommentator ved Formel 1-løbene.

David Coulthard er efterhånden blevet 39 år gammel og er klar til igen at tage fat. Han nævner iøvrigt at der var ét unavngivent team som forhørte sig om ham, men han valgte at overhøre 'ansøgningen'. Umiddelbart får Coulthard ikke mulighed for at blande sig i mesterskabet med den racer, men han får en oplevelse ud af det - og det sælger vel også lidt overskrifter rundt om i Europa. Hans landsmand Paul di Resta kører for fabriksteamet og måske nok det bedste bud på en mulig mester i DTM 2010.

Benji

Læs mere om:
  • David Coulthard
  • Mücke Motorsport
  •      ASETEK SIMSPORTS