Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally Sprint

God sæsonstart for Escobar Racing

Rally Sprint 
02/04/10 

Skærtorsdag stod i år i motorsportens tegn da 1. afdeling af Yokohama mesterskabet øst for Storebælt blev afviklet i Frederikssund.
Escobar Racing var med fra start og det var samtidig det første løb i år for Køge-mandskabet.
Ja faktisk var det første rigtige løb overhovedet for teamet i den Porsche 911 GT3 som blev købt i sensommeren sidste år.
 

Nerverne sad lidt uden på tøjet inden start gik, da man ikke rigtig havde fået trænet noget videre med den nye bil, men som dagen skred frem stod det hurtigt klart for teamejer Lars Kragh, at det med baghjulstræk måske slet ikke er så dårligt endda.

9 biler var tilmeldt i samme klasse som Lars Kragh og anden kører Jess Larsen, så der skulle kæmpes hårdt om sekunderne allerede fra første meter.


(Foto: f-service.dk)

Hele dagen igennem havde Lars Kragh en meget tæt kamp med Steen Andersen i Mitsubishi Lancer Evo 7 og Johnny Pedersen i BMW M3, hvilket naturligvis bød på hæsblæsende race til stor jubel for publikum.

Men til stor overraskelse for hele mandskabet i Escobar Racing sluttede dagen af med en klassesejr, som naturligvis blev budt velkommen med en vis stolthed i teamet.

Alt i alt havde teamet en rigtig god dag i Frederikssund, selvom vejrguderne ikke helt havde tænkte sig at gøre debuten nemmere for Lars Kragh og den nye bil.


Læs mere om:
 • Jess Larsen
 • Lars Kragh
 • Escobar racing
 • Viking Park
 • 01/04/10 - Viking Park - Rally Sprint
 •  
   

  Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS