Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

FC Midtjylland ud af racing

SuperLeague 
01/04/10 

SAS Liga-klubben FC Midtjylland forlænger ikke sit engagement i Superleague Formula. Det er ikke lykkedes at finde ny kapital til klubbens racer, og derfor trækker FC Midtjylland sig nu ud af motorsporten.
 

- Vi må konstatere, at de bestræbelser, vi har gjort os for at finde ny økonomi, ikke har båret frugt for hverken FC Midtjylland eller organisationen bag Superleague Formula. Det var et krav for at fortsætte med FCM Racing. Dermed falder grundlaget for et fortsat engagement bort, forklarer Claus Bertelsen, adm. dir. i FC Midtjylland.


(Foto: Motorsporten.dk)

Klubben var med i den nye motorsportsserie i en sæson. Det gav et lærerigt indblik i, hvordan forskellige professionelle sportsgrene kan bruge hinanden markedsføringsmæssigt og i forhold til nye tilbud til sponsorerne.

- Det er ærgerligt, at vi ikke kan køre videre. Men det var konsekvensen, hvis ikke der kom ny kapital til. Året har lært os meget og givet en række nye kontakter til fodboldklubber, vi normalt ikke støder på i dagligdagen. Dem vil vi udnytte fremadrettet, siger Claus Bertelsen.

Den nye Superleague Formula-sæson åbner i påske-weekenden med løb på Silverstone-banen i England.

FC Midtjylland
Allan Spangsberg


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • FC Midtjylland
  •