Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Bremer får eget gokart mærke

Go Kart 
30/03/10 

Hamilton og Kubica har det og nu har Ronnie Bremer det også, eget gokartmærke.
Gokarterne er udviklet i tæt samarbejde med den i gokartkredse særdeles kendte Italiener Stefano Parilla.
 


(Foto: Lars Mikkelsen)

Ideen til projektet fremkom efter en tidligere tur til Italien hvor det var lykkedes Ronnie at forhandle sig frem til en lukrativ prisaftale med den italienske kart fabrik.

Ronnie var i sin tid en af verdens allerbedste gokartkørere, helt på højde med legenderne Gert Munkholm og Jan Magnussen, som havde det til fælles at de var et produkt af Københavns Gokartbane og lige præcis derfor ved Ronnie at det er super væsentligt hvad en ordentlig kart koster, det er ikke altid talentet der mangler, men pengene er nogen gange små, så en prisbillig kvalitets kart vil altid være attraktiv.


(Foto: Lars Mikkelsen)

Ronnie starter egen kartshop på Roskilde Racing Center 1. april med 3 ugentlige åbningsdage, så her vil der fremover være mulighed for at tage den ny Bremer kart i øjesyn.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  •      ASETEK SIMSPORTS