Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Bremsefejl kostede for Vettel

Formel 1 
28/03/10 

Sebastian Vettel havde muligheden for at tage den sejr han mistede i Bahrain - men også i Australien var teknikken imod den hurtige tysker. Alle har vist erkendt at kombinationen af Vettel og Red Bull Racing er den hurtigste i Formel 1. Men deres største modstander er for tiden teknikken. Denne gang et bremseproblem.
 

"Det var et bremsesvigt. Tidligere på omgangen følte jeg nogle vibrationer. Der var intet jeg kunne gøre og jeg tabte raceren," sagde en skuffet Vettel da han vendte tilbage til pitten. "Det er en skam. Jeg synes vi havde løbet under kontrol selvom forholdene ikke var nemme."

Vettel har muligheden for at revanchere sig igen i Malaysia i næste uge. Han står stadig på 12 point og har dermed et godt stykke op til Fernando Alonso der fører verdensmesterskabet.

Benji

Læs mere om:
  • Sebastian Vettel
  • Red Bull Racing
  • Albert Park
  • 28/03/10 - Albert Park - Formel 1
  •