Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Belgisk entre i IndyCar

IndyCar
Series  

26/03/10 

Bertrand Baguette vandt i 2009 mesterskabet i den store Formel Renault klasse og fik også en Formel 1-test med Renault. Han var en mulig kandidat et stykke tid til det andet sæde hos det frasolgte Renault-team, men valget faldt siden på de mange russiske millioner og Vitaly Petrov. Derfor 'udvandrer' Baguette nu til USA.
 

Og det kan måske vise sig at være en fin ide. Flere kørere der ikke har fundet vej ind i Formel 1 har med succes taget turen til USA, og endda formået at etablere sig hos flere af de store teams i IndyCar. Baguette har fået kontrakt med Conquest teamet.

"Jeg er selvfølgelig glad for at være med i en af de mest præstigefylde mesterskabet. Årets program har virkelig styrket min motivation. Nu skal jeg træne i Italien fordi jeg gerne vil være i topform til mit første løb i IndyCar, som er tredje afdeling af mesterskabet," siger Baguette.

Den belgiske kører får debut på Barber Motorsports Park den 11. april.

Benji

Læs mere om:
  • Bertrand Baguette
  • Conquest
  • Barber Motorsports Park
  • 11/04/10 - Barber Motorsports Park - IndyCar Series
  •