Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Challenge

Hartmann Racing og Engström Motorsport i fælles indsats

ETCC 
22/03/10 

European Touring Car ChallengeEt nyt dansk/svensk samarbejde er født indenfor motorsport. Det er danske Hartmann Racing og svenske Engström Motorsport der sammen skal deltage i både ETCC og WTCC. For WTCC gælder det dog at det er udvalgte løb og ikke hele løbsserien man vil deltage i. James Thompson får sæde i den ene af bilerne, mens den anden skal køres af Tomas Engström.
 

Hartmann Racing og Engström Motorsport går sammen om deres nu fælles indsats i primært ETCC serien, og også i udvalgte løb i storebroren WTCC. De to teams har gennem længere tid snakket sammen om mulighederne for at deltage sammen, og det er nu blevet fakta.


James Thompson
(Foto: Motorsporten.dk)

Hans Hartmann:
"Vi har kendt hinanden ganske godt i de sidste 3 år hvor begge har deltaget i ETCC som vi vandt sidste år. Vi har i længere ført samtaler om en måde at samarbejde på og det er nu blevet en realitet."

Tomas Engström:
"Jeg ser frem til at samarbejde med Hans og hans team. De har givet et ganske godt indtryk gennem de sidste 3 år hvor vi begge har konkurreret i ETCC."

Det bliver i Hartmann Racings 2 Honda Accord'er at der skal køres, og Hartmann Racing står for serviceringen med hjælp fra Engström Motorsport.

Dons

Læs mere om:
  • James Thompson
  • Tomas Engström
  • Hartmann Racing
  •