Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Kurt Thiim kører Nissan i 2010

24H Series 
05/03/10 

Efter 24-timers-løbet på Nürburgring sidste år indstillede Nissan Europe deres motorsportsaktiviteter på grund af finanskrisen.
Nu er der imidlertid lys for enden af tunnellen.
 

"Vi vil teste og deltage i et par langdistanceløb med en Nissan 370Z, og hovedvægten bliver endnu engang lagt på 24-timers løbet på Nürburgring", fortæller Kurt fra hjemmet i Luxembourg.

Med godt 200.000 begejstrede motorsportsfans til stede er det da også det optimale sted for bilproducenten at blive eksponeret.

"Det er skønt, når der i disse hårde tider endelig sker noget positivt", siger Kurt, der udover at deltage i test og løb skal være instruktør i en Nissan Camp, hvor han skal hjælpe med at "uddanne" racerkørere. Indsatsen med den japanske sportsvogn styres af det britiske RJN Motorsport, der også tidligere har bygget og kørt Nissans sportsvogne.

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Nürburgring
  • 15/05/10 - Nürburgring - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS