Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ferrari: "Var det virkelig det værd?"

Formel 1 
23/02/10 

Kritisk blog rettet mod FIA over de nye teams
Formel 1 fejrer 60 år i 2010, af hvilken Ferrari har været med i stort set alle år. Den stejlende hingst ser frem til det nye år, men retter en hård kritik mod FIA.
 

I et blogindlæg på Ferraris eget website giver de kritik mod de teams for hvem klokken er ved at ringe ud. I denne uge køres den sidste testsession inden der pakkes ned og gøres klar til sæsonstarten i Bahrain.
"Af de 13 som er skrevet ind, eller blev bedt om at skrive sig ind, har det kun været de 11 som har hørt kaldet, kommet til banerne, nogle senere end andre, og mens nogle har kørt et par hundrede kilometer, andre har kørt lidt mere, men med meget begrænset hastighed," skrives der.

Også Campos Meta får et par ord med på vejen, som et team der er blevet reddet af den "hvide ridder" - som er noget af en skjult hentydning til Bernie Ecclestone der har stået bag redningsaktionen for Campos teamet. Og USF1, "lader til at være gået i skjul i Charlotte, North Carolina." Stefan GP bliver også nævnt som dem der "tog benene fra Toyota ved deres dødsleje" - og at de også har fået hjælp af den 'hvide ridder'.

Men udover de markante kommentarer om de nye teams, så bliver kritikken rettet direkte mod Max Mosley. "Dette er arven fra den hellige krig som blev udkæmpet af den tidligere FIA præsident. Omdrejningspuktet var at give de mindre teams mulighed for at komme ind i Formel 1. Dette er resultatet: to hold vil halte til start i mesterskabet, et tredje bliver skubbet ind i ringen af en usynlig hånd... og det fjerde kan man ligeså godt spørge om 'forsvunde personer' kan finde. I mellemtiden har vi mistet to konstruktører, i form af BMW og Toyota, mens det hos Renault ikke er andet end navnet der er tilbage.
Var det hele værd?"

Benji

Læs mere om:
  • Scuderia Ferrari
  •