Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 UK

Nakajima forsætter hos Double R teamet

Formel 3 UK 
21/02/10 

Daisuke Nakajima forsætter endnu en sæson hos Raikkonen Robertson Racing, også kendt som Double R. Efter at have kørt en sæson for teamet, er teamet og Daisuke Nakajima blevet enige om at forlænge samarbejdet med endnu en sæson. Den unge japanske kører er ikke helt ueffen. I sidste sæson var han 2 gange på podiet, satte en pole position og sluttede sammenlagt som nr. 7 i det britiske Formel 3 mesterskab.
 

Daisuke Nakajima kører endnu en sæson for Double R teamet i den britiske Formel 3 serie. Som lillebror til den tidligere Williams Formel 1 kører, Kazuki Nakajima, er der lidt øget fokus på den unge kører. Men det interesserer ham ikke, han vil hellere vinde selv.

Efter at være sluttet som sammenlagt nr. 7 for teamet i 2010, har Daisuke Nakajima bevaret kontakten til teamet, og med hjælp fra sponsorer, er det lykkedes at få en ny aftale i stand. Første aktion for Daisuke Nakajima, er en test i den kommende uge på Snetterton banen.

Dons

Læs mere om:
  • Daisuke Nakajima
  • Räikönnen Robertson Racing
  •