Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

TV 2 sender massivt fra Le Mans

Le Mans 
08/02/10 

Le MansTV 2 har atter sikret sig rettighederne til at sende årets Le Mans, og det bliver med "fuld skrald", oplyser stationens tovholder Ulrik Jønsson.
 

"Når jeg siger fuld skrald, så mener jeg det virkelig," fastslår han. Vi sender nemlig meget mere på vores landsdækkende hovedkanal, end vi har gjort tidligere. Og det selv om, der også er både VM-fodbold og VM-kvalifikation for håndboldherrerne på TV 2 i løbet af det døgn, Le Mans køres. Det bliver en gigantisk weekend for sportselskere på TV 2. Vi starter på TV 2 lørdag den 13. juni kl. 14.25, hvor vi sender optakt, indtil løbet starter kl. 15.00 og fortsætter helt frem til kl. 18.

Fra kl. 18.00 til 23.20 sender vi videre fra Le Mans på vores søsterkanal, Zulu - blandt andet for at gøre plads fodbold-VM-studiet, Lørdagssporten og VM-kampen England mod USA på TV 2.

Og fra 23.35 er Le Mans så tilbage på TV 2, hvor vi fortsætter helt frem til søndag kl. 16, hvor vi gerne skulle have set en masse danskere på den legendariske bro over pitten, der udgør podiet på Le Mans. Vi sender altså 25 timer og 30 minutter fra 24 timers-løbet. De 20 timer på TV 2, og 5 timer og 30 minutter på Zulu. Så fås det altså ikke bedre!" siger Jønsson, der har netop Le Mans og herrehåndbold som sine absolutte favoritter.

TomKristensen.com
Nils Finderup