Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 UK

Brundle junior skifter klasse

Formel 3 UK 
09/02/10 

Alex Brundle som er søn af den tidligere Formel 1 kører og nuværende Formel 1 kommentator, Martin Brundle, skifter i 2010 klasse fra FIA Formula 2 til den britiske Formel 3 serie. Han skal i 2010 køre for T-Sport teamet som anvender kombination Dallara-Volkswagen i teamets biler. Alex Brundle blev samlet nr. 19 i FIA Formula 2 i 2009, og savnede især testkilometre og den nærmere kontakt med teamet.
 

Alex Brundle vil i 2010 køre i den britiske Formel 3 serie. Dermed får han et stort ønske opfyldt, nemlig at få lov til at køre flere testkilometre og få en bedre følelse i bilen. Samtidigt giver det også mulighed for en større og bedre kontakt og kombination med teamet som han nu skal arbejde med. Der var ikke de samme muligheder i det koncept som FIA Formula 2 arbejder efter.


Alex Brundle's Formel 2 bil på Oschersleben i 2009
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

Alex Brundle er den første kører som T-Sport teamet har lavet kontrakt med til 2010 sæsonen. Kontrakten er kommet i hus blandt andet med hjælp fra Volkswagen. Kris Nissen siger i forbindelse med kontrakten at Alex Brundle i Formel 3 virkelig vil komme til at lære noget, men også at man fra VWs side håber at kan bære en ung og dygtig kører frem i hans karriereforløb.


Nu skifter Brundle Jr. denne F2 ud med en Formel 3
(Foto: Tommy Hostrup Galskjær)

I hans nye klasse får 19 årige Alex Brundle mulighed for at teste noget mere. Udover de 30 afdelinger der skal køres i 2010 sæsonen, er der også nogen flere testdage for kørerne end i FIA Formula 2.

Dons

Læs mere om:
  • Alex Brundle
  • T-Sport
  •      D4 Enterprise Solutions