Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Macau-kører skriver kontrakt med Team Engstler

WTCC 
06/02/10 

Macau-køreren Ho Wai Kun, nok bedre kendt som Henry Ho, skal i 2010 sæsonen køre for Liqui Moly Team Engstler. Han kommer dog ikke til at køre hele sæsonen for Liqui Moly Team Engstler. I stedet træder han midtvejs i 2010 sæsonen. Det har ikke været mulig for Henry Ho at skaffe de nødvendige sponsorpenge for at gøre det muligt at køre en hel sæson. Liqui Moly Team Engstler ventes for øvrigt at offentliggøre teamets kører lineup inden for ganske kort tid.
 

Henry Ho er ikke uerfaren med Tourings Cars. Således vandt han i 2008 og 2009 Macau Touring Car Championship. I 2009 kørte han de sidste 2 afdelinger for Liqui Moly Team Engstler på henholdsvis Okayama og Macau banerne.

Siden da har Henry Ho forgæves prøvet at finde penge til en hel sæson hos teamet, hvilket dog desværre ikke er lykkedes. Teamchef Kurt Treml beklager at det er lykkedes at få budgettet til at hænge sammen for Henry Ho, men også i Asien er man hårdt mærket af den økonomiske nedtur.

Dons

Læs mere om:
  • Liqui Moly Team Engstler
  •