Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Petrov villig til 'købe' sig en plads i Formel 1

Formel 1 
26/01/10 

En af Ruslands bedste racerkørere, Vitaly Petrov, der sluttede Grand Prix 2 mesterskabet 2009 på 2. pladsen, arbejder nu ihærdigt på at skaffe sig en plads i Formel 1 feltet i år.
Men de ledige pladser svinder hastigt, derfor 'kaster' Vitaly Petrov nu yderligere en trumf på bordet, udover sit talent, han er villig til at betale for plads i Formel 1 - og det endda ganske betragteligt!
 

Der er stadig ledige pladser hos Renault, Campos samt USF1 teamne.

Mest interessant er naturligvis pladsen i Renault teamet, som teamkollega til polakken Robert Kubica, og for at sikre sig den plads, er Vitaly Petrov og han manager nu villige til at betale (eller medbringe sponsorer) i omegnen af 15 millioner €uro - penge der primært stammer fra hans to hovedsponsorere banken 'Sberbank samt energileverandøren 'Gazprom'.

Fra Renault's side er der interesse for Vitaly Petrov, men teamchef Eric Boullier understereger at det ikke er for pengenes skyld:
"Mange siger at vi kun kigger på Eric Boullier på grund af hans penge, men han er ikke den 'rigeste' kører vi forhandler med. Man skal ikke glemme at han blev nummer to i GP2 mesterskabet i 2009. Hans talent alene burde være nok til at skaffe ham en plads i Formel 1. Jeg kigger først og fremmest på talent, derefter ser jeg på pengene!" - slutter Eric Boullier.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Vitaly Petrov
  • Renault F1
  •      ASETEK SIMSPORTS