Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Milka Duno med på Daytona

NASCAR 
21/01/10 

En af de få kvindelige racerkørere, Milka Duno, har netop fået bekræftet at hun kan deltage på Daytona og dermed deltage i åbningsløbet i NASCAR. Forud har hun overstået en test og en sej kamp for at finde sponsorere til at kunne deltage. Det er nu lykkedes, og nu skal hun og hendes manager arbejde videre på at finde sponsorere så hun kan deltage i resten af sæsonen i NASCAR.
 

Milka Duno som kommer fra Venezuela, har i flere år begået sig i amerikansk motorsport, senest i et par sæsoner i Indy Car Series. Dog har de teams hun har repræsenteret ikke altid kunnet levere det forventede, og nu tager hun chancen og vil prøve at etablere sig i NASCAR racing. For øvrigt ligesom hendes kvindelige kollega, Danica Patrick, der dog har ICS som sin primære serie.

Milka Duno skal køre i bil #90 Toyota Camry som er indsat af Braun Racing. Milka Duno testede i december måned for teamet og fik tilbudt en plads efter testen, såfremt hun kunne skaffe sponsorerer. Det er nu lykkedes i hvert fald til åbningsløbet, og mon ikke der er en vis sandsynlighed for at det lykkedes for yderligere løb. Ellers vil det for så vidt ikke være logisk kun at lade hende køre et enkelt løb.

Inden de indledende tests på Daytona banen, skal Milka Duno teste på Talledega banen, som er en superhurtig bane.

Dons

Læs mere om:
  • Milka Duno
  •      D4 Enterprise Solutions