Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Ny kandidat hos Renault

Formel 1 
19/01/10 

Først skrev Renault F1 teamet kontrakt med den tidligere BMW Sauber kører Robert Kubica, så blev teamet solgt og Kubica kørt lidt ud på en sidespor, nu er han tilbage i teamet og kontrakten er igen sikker.
Men næsten lige så sikkert er det at Renault F1 teamet endnu ikke har skrevet under på en kontrakt med teamets anden kører, og det er jo altid noget der kan sætte rygterne i gang!
 

I følge de seneste rygter den 25 årige russiske Grand Prix 2 kører Vitaly Petrov nu på vej mod den ledige plads i Renault F1 teamet.

Vitaly Petrov har i længere tid arbejdet på at rykke op fra Grand Prix 2 klasse til Formel 1, hvor han hidtil har været sat i forbindelse med både BMW Sauber teamet samt det nye Campos team.

Grundet til den nye interesse for Vitaly Petrov der har kørt i Grand Prix 2 klassen siden 2006, og som sluttede sidste års mesterskab på anden pladsen, skyldes at Renault F1's nye ejere udover talent også kigger på hvem der kan tilføre teamet flest sponsorpenge - og på det punkt skulle russeren stå i følge de seneste rygter stå temmelig stærkt!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Robert Kubica
  • Vitaly Petrov
  • Renault F1
  •      ASETEK SIMSPORTS