Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Honda opsiger samarbejdet med de Ferran

ALMS 
30/12/09 

American Le Mans SeriesHonda Performance Development har offentliggjort at de har opsagt samarbejdet med de Ferran Motorsports, og dermed ser det ud til at det nu er endegyldigt slut med deres sportscar og Indycar aktiviteter.
Gil de Ferran's team været tro imod Acura LMP racerne i American Le Mans Series siden 2008, men nu er det slut og i stedet overtager Highcroft Racing rollen som Acura development team i American Le Mans Series i 2010.
 

Det forventes at Gil de Ferran, nu endegyldigt trækker sig ud af motorsporten som kører. Han havde eller store planer om at forsætte med sportscar aktiviteterne og IndyCar Series, men det falder til jorden med et brag, på grund af at han ikke kan få nok sponsor dollars.

Erik Berkman fra Honda Performance Development pointerer at opsigelsen af samarbejdet med de Ferran ikke skyldes misligholdelse af aftalen eller utilfredshed med deres performance. Ophøret af samarbejdet skyldes udelukkende den økonomiske situation.

Gil de Farran hævder dog at han forbliver i IndyCar Series i 2010, også selvom samarbejdet med Honda Performance Development nu ophører!

Vejgaard

Læs mere om:
  • Gil de Ferran
  • de Ferran Motorsports
  • Highcroft Racing
  •