Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Ny ejer varsler ny ledelse hos Renault

Formel 1 
27/12/09 

Renault’s nye hovedinvestor, Gerard Lopez ønsker ændringer i Formel 1 teamets ledelse. Lopez, der gennem investeringsfirmaet Genii Capital, købte en større del af Renault’s Formel 1 team, har øjnet sin samarbejdspartner Eric Boullier en stilling som team manager hos teamet.
 

Gerald Lopez skal i samarbejde med Renault fabrikken, stå for Renault's indsats i Formel 1 til næste år. Lopez øjner allerede nu, ændringer i det team hans investeringsfirma for nyligt købte sig ind i.
Lopez der også ejer managementfirmaet Gravity Sports Management, ser gerne at dets chef, franske Eric Boullier får en fremtrædende stilling inden for Renault's Formel 1 team. Boullier der i forvejen har erfaring som teamchef og teknisk konsulent for bl.a. DAMS teamet i adskillige år, siger til engelske medier;

”Der er masser af muligheder. Men det hele afhænger af, at de rigtige kort kommer på bordet, men det er bestemt en mulighed”, udtaler Boullier om den ledige team manager stilling hos Renault.


Det bliver foruden nye kørere, også en ny ledelse hos Renault til næste sæson
(Foto: renault-f1-team)

Den engelske TV station, BBC erfarer at Gerald Lopez for nyligt besøgte Renault’s Formel 1 fabrik i Enstone, og at han ved den lejlighed fortalte teamets personale at, han forventede at se Boullier som team manager fra 2010 sæsonen.

Renault havde noget af en skræksæson i 2009. Det er stadig uvist om Robert Kubica kører for teamet til næste år. Polakken har tidligere på året skrevet kontrakt med teamet, men med den nuværende situation i teamet er det ikke endeligt bekræftet om det netop bliver Renault han sidder bag rattet i til næste år.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Robert Kubica
  • Sakhir
  • 14/03/10 - Sakhir - Formel 1
  •      ASETEK SIMSPORTS