Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Nelson Piquet jr. har en plan klar

Formel 1 
23/12/09 

Man kan måske diskutere om det var det rigtige Nelson Piquet jr. gjorde da han afslørede især Flavio Briatores taktik med at lade en bil gøre galt i Singapores Grand Prix i 2008. I hvert fald måtte Nelson Piquet jr. forlade teamet og siden fulgte Flavio Briatore med en livslang karantæne i bagagen. Siden har Nelson Piquet jr. og hans management set sig om efter en ny arbejdsplads.
 

Nelson Piquet jr. var den der startede afsløringen af crash-gate sagen mod Renault. En sag der fik alvorlige følger for Nelson Piquet jr. og blandt andet Flavio Briatore. Dog slap Nelson Piquet jr. vel egentligt billigst, da han kunne "nøjes" med en fyreseddel, samt et måske uretfærdigt omdømme.

Siden sagen har Nelson Piquet jr. og hans management set sig om efter andre muligheder for et sæde. Han har sågar været sat i forbindelse med Campos teamet, men skal nok ikke forvente noget i Formel 1 i de næste sæsoner. Nelson Piquet jr. har også været i USA for at se på muligheder. Blandt andet har han her testet en enkelt gang i NASCAR Truck serien. Endnu er dog ikke kommet noget ud af anstrengelserne.

Dog skriver han på sin profil på Twitter, at han snart vil afsløre hans kommende planer. Tilsyneladende er der noget på bedding. Men hvad det er vil han ikke afsløre det mindste om endnu.

Dons

Læs mere om:
  • Nelson Piquet Jr.
  •