Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Rally Sweden 2010

WRC 
15/12/09 

World Rally ChampionshipDer bliver noget at se på for de mange danske tilskuere der traditionelt tager turen til de Värmlandske skove når verdenseliten kommer forbi i februar.
Marcus Grönholm, 2 gange Rallyverdensmester, kommer til start i en privat anmeldt Ford Focus og Kimi Räikkönen, tidligere Formel 1 verdensmester, deltager i Citroens Juniorteam med en C4.
 

Det ser også ud til at der bliver danskere på startlisten. Klaus Bodilsen og Thomas Henriksen har planlagt deltagelse med deres Mitsubishi Lancer.

Denne vinters rally ser ud den bedste udgave nogensinde.

Løbet er første afdeling af verdensmesterskabet, hvilket altid er spændende. Hvem har forbedret sig mest siden sidste sæson o.s.v.

Hastighedsprøverne er flyttet længere nordpå i håbet om rigtige vinterveje og ikke som for 2 år siden, hvor underlaget var opkørt mudder. Servicepladsen er flyttet fra Karlstad til Hagfors.

For dem der vælger ikke at tage til Sverige, er der også en god nyhed. Viasat har købt TV rettighederne og planlægger massiv dækning.


Læs mere om:
  • Kimi Räikkönen
  • Marcus Grönholm
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: