Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Durango ude i 2010

Grand Prix 2 
15/12/09 

Grand Prix 2 klassen mister 2 biler i 2010 feltet, hvis der da ikke dukker et eller flere andre nye teams op. Durango har meddelt GP2 organisationen - og omverdenen - at man ikke har mulighed for at stille til start i 2010 sæsonen.
Årsagen er den simple at man som flere andre teams rundt omkring, ikke kan finde den nødvendige økonomi til driften.
 

Durango stiller ikke til start i GP2 klassen i 2010. Man kan simpelthen ikke finde de nødvendige penge. Det var faktisk galt allerede i den overståede 2009 sæson. Durango stillede ikke til start i de to sidste afdelinger i GP2.

Durango var også tilmeldt i GP2 Asia serien, men her har man også forlængst trukket sig. Teamet har arbejdet hårdt for at finde penge til 2010 sæsonen, men det har ikke været muligt. GP2 seriens præsident, Bruno Michels, siger at man prøvet at hjælpe Durango teamet med at finde muligheder, men det har desværre ikke været nok.

Dons

Læs mere om:
  • Durango
  •