Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Stabilitet hos BMW Rahal Letterman Racing

ALMS 
06/12/09 

American Le Mans SeriesI denne sæson begyndte BMW Rahal Letterman Racing at køre med BMW M3 racere i GT1 klassen ved American Le Mans Series løbene, og det fortsætter teamet med i 2010
Men ikke nok med det, de fortsætter også med de fire samme kørere i den faste stab i 2010 hvor de skal være med til fejre 'BMW of North America' 35 års jubilæum, samt bygge videre på de gode resultater teamet opnåede i deres første sæson med BMW racerne.
 

BMW Rahal Letterman Racing kører besætningen består af de to makker par:
Bill Auberlen og Joey Hand som sikrede teamet deres første sejr i løbet på Road America i august måned.
Tommy Milner og Dirk Müller der gav teamet en sejr i forbindelse med Asian Le Mans Series race på Okayama banen i Japan.
Tilsammen kørte de to BMW'er point nok sammen i debutsæsonen, til at de sluttede GT2 team mesterskabet på 3. pladsen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Ser man på hele American Le Mans Series sæsonen, samt på deltagelsen i Asian Le Mans Series, var der mange flotte resultater sæsonen igennem, som kan summeres således:
2 gange var de et og to i kvalifikationen.
3 gange kørte de løbets hurtigste omgangstid.
6 podieplaceringer.
2 sejre.
3. pladsen i GT2 team mesterskabet


(Foto: Motorsporten.dk)

I marts måned vil BMW of North America fejre sit 35 års jubilæum, det sker samme sted som det hele startede i 1975 - nemlig i forbindelse med 12-timers løbet på Sebring, som de i øvrigt vandt i første forsøg!

Første test for BMW Rahal Letterman Racing i 2010 bliver den 22. og 23. februar på Sebring International Raceway i Florida, som bliver deres eneste test forud for sæsonens første løb i American Le Mans Series mesterskabet - 12-timers løbet på Sebring.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Bill Auberlen
  • Dirk Müller
  • Joey Hand
  • Tom Milner
  • Rahal Letterman Racing
  • Sebring
  • 20/03/10 - Sebring - ALMS
  •