Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Fransk GP igen i modvind

Formel 1 
03/12/09 

De sidste seks måneder har været meget positive, hvad angår udsigterne til igen at få et fransk Formel 1 Grand Prix løb med på kalenderen, men tirsdag led de nye planer for en bane ved Flins-Les-Mureaux, lidt nordvest for Paris i Yvelines regionen, et alvorligt knæk, og som det ser ud lige nu er det muligt at banen aldring bliver bygget.
 

Det var planen at den nye 4,5 kilometer lange bane ved Flins-Les-Mureaux skulle ligge midt i et industriområde, og dermed være med til at give dette område et løft.
Disse planer har tilsyneladende haft en meget gunstig virkning på industriområdet, der allerede nu er veletableret og en stor succes, også selv om banen først var planlagt til at blive taget i brug i 2011.

Men på trods af succesen i området, har de lokale myndigheder alligevel besluttet at droppe planerne for den nye bane.

Om dette betyder et endeligt farvel til et fransk Formel 1 Grand Prix løb er dog langt fra sikkert, for i sidste uge viste de personer der står bag arrangementerne på Paul Ricard banen fornyet interesse for igen at være vært for Formel 1.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Paul Ricard
  •      ASETEK SIMSPORTS