Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Et fabriksteam er sagen for Rickard Rydell

WTCC 
02/12/09 

En arbejdsløs svensker søger job. Det er måske ikke så overraskende WTCC køreren Rickard Rydell, der ikke har fået forlænget sin kontrakt med SEAT. En mulighed for Rickard kunne ganske vist være at få hyre hos et privat-team, men efter i mange år at have kørt for flere fabriksteams, så er det her at Rickard Rydell i første omgang vil søge at få et sæde.
 

Det er endnu ikke officielt bekræftet, men mange formoder det. SEAT vil måske ikke køre med i WTCC serien i næste sæson. I hvert fald er det sikkert at Yvan Muller skifter til Crevrolet og RML teamet. En anden touringcar veteran fra SEAT i år, er Rickard Rydell, og han er pt. arbejdsløs idet han ikke har hørt noget som helst fra SEAT efter den afsluttende afdeling i Macau.

Spørgsmålet er så hvor han kan søge hen? Umiddelbart ingen steder idet både BMW og Chevrolet for så vidt har deres kørere på plads. SEAT er stadig en ubekendt faktor og Lada har endnu ikke bekræftet deres kørere endnu.

Flere af de nuværende WTCC fabriksbiler vil ganske givet blive solgt til private teams, og her er der selvfølgelig en mulighed, men det er en løsning som Rickard Rydell helst vil undgå.

"Der er sikkert et antal SEAT dieselbiler der bliver solgt videre, og de er helt sikkert konkurrencedygtige. Men det er faktisk ikke interessant for mig. Nu har jeg kørt for fabriksteams i flere år og jeg har ikke fokus på noget andet."

"Lige nu er der faktisk ingenting som jeg synes er af interesse. Jeg har talt med flere teams i forskellige klasser, men endnu er der intet dukket op."

Dons

Læs mere om:
  • Rickard Rydell
  •