Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Chevrolet har en plan klar

WTCC 
01/12/09 

Da Chevrolet introducerede Cruze modellen i WTCC ved starten af sæsonen, tænkte mange på hvor langt Chevrolet var kommet efter at have kørt med den gamle model i flere år. De fleste er nok trods alt blevet positivt overrasket for tæller man efter i resultatlisten, er der skabt grobund for en endnu bedre præstation i 2010. Man stiller op med 3 biler, og kørersammensætningen gør Chevrolet til en kompetent modstander i næste sæson.
 

Chevrolet Cruze var en ny bil ved sæsonstarten i 2009. Mange har ganske givet funderet på, om hvor langt Chevrolet var kommet med en helt ny model. Faktisk ret langt. Efter en blød start begyndte der så småt at dukke bedre og bedre resultater op.

Nu hvor sæsonen er slut, kan man kigge nærmere efter i resultatlisten. Chevrolet nåede faktisk hele 7 sejre og 3 polepositions i 2009. Ikke så ringe endda for en helt ny model. Men det får ikke Chevrolet og RML teamet til at hvile på laurbærene. I 2010 er det Yvan Muller, Robert Huff og Alain Menu der skal prøve at sikre et endnu bedre resultat.

Chevrolet Europes Motorsportschef, Eric Néve, siger blandt andet om 2010 sæsonen:
"Vi er yderst tilfredse med hvad Cruze modellen har præsteret i 2009 sæsonen. Faktisk har den vist sig at være den bedste bil på bybanerne, og samtidig med er den blevet bedre og bedre på de andre typer af baner. For os starter 2010 nu. Vi er glade for at have Yvan Muller med i teamet, og vi er lige nu igang med at planlægge programmet for vinteren. I næste sæson vil vi være med helt fremme for at kæmpe om mesterskabet. "

Dons

Læs mere om:
  • Alain Menu
  • Robert Huff
  • Yvan Muller
  • RML
  •